Steun ons

Oproep aan iedereen: zelfstandigen, ondernemers maar ook klanten, werknemers, leveranciers, burgers, …
Onder Boven Nemen is en initiatief (van ondernemers) dat ondernemers en zelfstandigen wil verenigen en verbinden; onderling en naar de maatschappij in al zijn facetten. Onder Boven Nemen verzet zich tegen een strikt economische kijk op onze samenleving, maar gaat daarentegen uit van een cruciaal respect voor klimaat, zorg, onderwijs, cultuur, sport, diversiteit… Te abstract? Help mee om dit concreter te maken.
Onder Boven Nemen is geïnspireerd door (maar onafhankelijk van) Hart Boven Hard.

Icon_Sign_A_001Ik steun Onder Boven Nemen in zijn oproep voor een eerlijk en menselijker alternatief voor het huidige beleid. Ook zelfstandigen en ondernemers maken deel uit van dat ‘bezorgde middenveld’. Ik geloof in een positief alternatief met respect voor klimaat, zorg, onderwijs, cultuur, mobiliteit, sport, diversiteit… Duurzaam ondernemen is geen modewoord, maar een maatschappijvisie.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Vermeld hier ook graag wie u denkt ons te willen steunen (zelfstandige, ondernemer, sympathisant, ...). Wij contacteren hen éénmalig en in naam van Onder Boven Nemen met een korte uitleg van dit initiatief en een verzoek te steunen (zoals u nu doet).


Om gehoord te worden hebben we niet enkel een boodschap nodig, maar ook (veel) mensen die die boodschap onderschrijven. Steun Onder Boven Nemen expliciet. Teken hier.
Voor uw privacy en veiligheid worden uw gegevens offline bewaard.